Як верифікувати свою бізнес сторінку в Google

Вітаємо зі створенням сторінки закладу в Google.

Ще не створили? Тоді переходьте за посиланням.

Отже, ви пройшли перший етап і, тепер повинні підтвердити права власності. Тобто, потрібно довести Google, що саме ви повинні керувати сторінкою закладу. Крім того, при верифікації, пошукова система перевіряє правильність вказаної на сторінці інформації.

Стандартних методів верифікації є кілька. При цьому, в залежності від типу бізнесу, віку сторінки, повноти та достовірності вказаних на ній відомостей не усі методи доступні для усіх компаній. ЗШ

Найпоширеніший метод верифікації - поштовий лист з кодом підтвердження. Зазвичай лист надходить протягом 14-21 дня. Код, зазначений у листі, має обмежений строк дії - 30 днів.

Проте, якщо адреса вказана з певними недоліками, або до отримання листа на сторінку вносилися зміни - даний метод позитивних результатів не принесе.

Іноді, якщо сторінка створена досить давно й інформація на ній достовірна, ви можете отримати варіант верифікації за номером телефону, вказаним на сторінці. Ви можете запитати надсилання текстового повідомлення, або телефонний дзвінок.

Рідше можна отримати варіант підтвердження електронною поштою.

Якщо Ваш сайт вже досить давно підтверджений о Google Search Console - він теж може допомогти вам з верифікацією закладу. Але такий метод теж доступний далеко не завжди.

Додаткову інформацію про стандартні методи верифікації сторінок бізнесу ви можете знайти в блозі служби підтримки Google.

При цьому, з різних причин, іноді, стандартні методі верифікації не працюють. В такому випадку краще звернутися за допомогою до наших менеджерів.

Ми застосовуємо абсолютно легальний метод, який:
  • доступний для усіх типів компаній,
  • гарантує 100% успішний результат,
  • забезпечує вам фору перед конкурентами.
Якщо ж, бажаєте зекономити свій час та отримати додаткову інформацію про специфіку роботи сервісу, правильне наповнення сторінки з метою підвищення її рейтингу та приваблення гостей до свого закладу, можете замовити консультацію від Kiev Business View.

Бажаємо вашому бізнесу успіхів та процвітання!

Популярні дописи з цього блогу

Google выкатил апдейт My Business - теперь редактировать страницу можно прямо в Картах и Поиске

Швидкий старт бізнесу в мережі з bitrix24

Зміни в службі Google Мій бізнес через коронавірус