5 порад як зробити фото ваших страв кращими

"Найкраща камера та - яка наразі з вами".
професійний фотограф Чейз Джарвіс

Любите фотографувати ресторани, які відвідуєте, та страви, які куштуєте? Команда місцевих гідів Google теж любить. Тому вони присвятили весь липень святкуванню фотографії місцевої кухні.

Зробити саме ваші фото кращими та популярнішими в мережі допоможуть кілька порад від професійного фотографа та місцевого гіда Google Анни Діксон (Anna Dickson).

Перш за все пам'ятайте, що для створення чудового фото вам зовсім не потрібна велика професійна камера,- просто застосуйте 5 наступних поради на практиці:

1. Фотографуйте вдень

 Уникайте фотографування при поганому освітленні - ідеальним для знімання є денне світло
Зрозуміло, що перелаштовувати свій графік прийому їжі не варто, але досить важко зробити красиве фото у темному місці.

Найкраще для фотографування використовувати денне світло. Свічки чи спалахи камери вашого телефону не зможуть передати реального вигляду ресторану чи страви.


Якщо вдень страву зняти все ж не можливо, - для знімання у темному приміщенні використайте додаткове світло. Попросіть друзів увімкнути ліхтарі на своїх телефонах. При цьому, максимально рівномірно розподіліть світло від кількох ліхтарів над стравою, яке фотографуєте.

2. Оберіть кращий ракурс

Перше фото не завжди краще, тому спробуйте кілька кутів, перш ніж публікувати своє фото.
В деяких випадках посуд виглядає краще згори, а іноді більш вдалим є вигляд збоку.
Наприклад, щоб продемонструвати апетитні шари торту або смачний шматочок суші вигляд згори зовсім не підійде.

Ідеального ракурсу не існує. Зробіть кілька додаткових знімків та знайдіть найкращий для конкретного місця чи страви.

3. Застосуйте акомпонимент

Іноді текстура страви виглядає дуже цікаво, але її важко сфотографувати. Якщо наближення до камери не дає можливості показати цікаві деталі - зробіть крок назад. При віддаленні від основної страви в кадр потрапляє інший посуд та предмети на столі. За рахунок цього ваше фото "заграє" набагато цікавіше.


4. Використовуйте горизонтальні фото

На Картах та у Пошуку Google краще відображаються горизонтальні фото.
Хоча з мобільного телефона простіше робити вертикальні знімки, маючи на меті публікацію фото у пошуковій системі краще поверніть свій телефон на бік.

5. Додайте трішки хаосу

Не бійтеся експериментувати з їжею! Зробіть фото страви, щойно вам її подали до столу. Але пізніше, коли ви робите певні маніпуляції вигляд стави змінюється.
Полийте їжу оцтом чи олією, розкришіть хліб, проколіть жовток - це зробить знімок унікальним та неповторним.

Насправді, деякі продукти виглядають навіть краще саме після додавання оцту, якісь інгридієнти виглядають смачніше коли підтануть, а ще на тарілці чи поруч з нею з'являться крихти. Все це додасть індивідуальності страві та дозволить глядачу уявити смак страви!



Тож, насолоджуйтеся смачними стравами ресторацій, які відвідуєте та не забувайте ділитися своїми враженнями з користувачами мережі по усьому світу!

Джерело: LocalGuidesConnect
____________________________________________________________________________
#foodphoto #фотоеды #фотоїжі #фудфото #фотографуємостравинателефон #каклучшефотографироватьеду #советыначинающемуфудфотографу #фудфотографиядляновичков #красивоефотоеды #кращефотострав #фоторесторану #kievbusinessview

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Google выкатил апдейт My Business - теперь редактировать страницу можно прямо в Картах и Поиске

Швидкий старт бізнесу в мережі з bitrix24

Зміни в службі Google Мій бізнес через коронавірус